Ботуши за лов с GORE-TEX мембрана – удобство и сигурност

Няма какво да се лъжем, освен дрехите и оръжието, много важна част от цялата екипировка на един ловджия са неговите ботуши, особено когато става въпрос за лов през зимата. Когато говорим за ботуши за лов, обаче, има някои модели, които определено си заслужават вниманието. Едни такива са ловните ботуши с GORE-TEX мембрана.

Но какво представлява GORE-TEX?

GORE-TEX е мембрана, която се използва при обувките за лов или туризъм и е силно водоустойчива. Използвана при ботушите за лов, тя ви дава сигурност, че краката ви ще останат сухи дори и при обилни валежи или натрупал дълбок сняг. Освен това ботуши, които имат такъв тип мембрана са много здрави, устойчиви, а и удобни.

Знаейки колко много се търсят ботуши за лов с GORE-TEX водоустойчива мембрана, от онлайн магазина за ловни стоки и принадлежности Заримекс, предлагат страхотна отбрана селекция от модели с такава защита.
Така например там ще намерите освен мъжки модели ботуши за лов, но и дамски такива. Повечето им модели освен, че имат тази GORE-TEX мембрана, имат и много други екстри като: междинна подметка, която поема ударите, естествени материали като набук или овча кожа, издръжливост на моделите при зимни условия до -30 градуса, подсилване при петата и пръстите и др. Хубавото е, че може да носите тези ботуши освен за лов, но и в градски условия или при дълги преходи в планината. От магазина предлагат и функцията разсрочено плащане, което си е страхотен плюс, ако искате да се възползвате от някой от по-скъпите им модели.

С две думи в Заримекс ще откриете точно това, което търсите и то на изгодни цени. А що се отнася до ловните ботуши с GORE-TEX водоустойчивата мембрана, ще ви кажем само едно. Със сигурност ако изберете такъв модел няма да съжалявате, защото ще имате удобство, сигурност и отлично качество в едно.