Храна за котки – изберете качествена такава за мъркащите другари

Храна за котки – изберете качествена такава за мъркащите другари

Зоомагазин Опашка, София

Качествената храна за котки е особено важна за правилния растеж и развитие на мъркащите ни домашни любимци Освен това, чрез храната те се чувстват здрави, щастливи и растат с бодър дух. Балансираната диета, която да включва протеини, въглехидрати и мазнини е за предпочитане.

От изключително голямо значение е да избирате качествена храна за котката. Евтините храни, които срещате в супермаркетите не са добър избор, особено ако искате котката ви е да здрава и да се чувства добре.

Евтина или скъпа котешка храна да купим

Задължително изберете храна, която е от специализиран ветеринарен магазин и четете етикетите. В списъка с изброени съставки место или рибата трябва да са на челни позиции. По този, ще си гарантирате, че наистина купувате продукт, който си заслужава, който е качествен и който ще даде на вашата котка важните хранителни вещества и елементи, от които тя се нуждае.

При избора на храна е добре да се съобразите с възрастта и активността на котката. Имайте предвид, че малките котенца, тези, които са под 1 година имат нужда от разнообразие в храненето и баланс на приема на въглехидрати, мазнини и протеини. За тях е най-добре както мокро хранене с консерви и сосове, така и сухо такова с подходящи гранули за малки и подрастващи котки. Големите котки също се нуждаят от разнообразие, но и от специфични витамини, които се грижат за здравето на козината, зъбите и храносмилателната им система. И при тях съчетанието от меко и сухо хранене е добър избор. Възрастите котки обаче трябва да имат ограничен прием на мазнини, особено ако не са толкова подвижни и физически активни.

Без значение от големината на котката ви, качеството в храната трябва да е на ниво и да не правите компромиси в това отношение, за да може да отглеждате здрава и щастлива котка в дома си. Качествени и изгодни предложения може да намерите в онлайн зоомагазинът Opashka.com. Очаква ви наистина голяма и богата селекция от качествени храни за котки на изгодни цени.

Ще намерите както гранули с всякакви вкусове, така и консерви и сосове и дори лакомства за мъркащите домашни любимци. Цените са доста изгодни в този онлайн магазин, а освен това в момента има и специално намаление от 30% на избрани продукти. Така, че можете да се възползвате от тази информация и да купите на вашия любимец храна или лакомства. Ако желаете може да посетите и техният физически обект, който се намира в град София, кв. Драгалевци, ул.”Мащерка” №22.