Фитнес програма специално за жени, борещи се с наднормено тегло

В определена възраст голяма част от жените драстично напълняват. При повечето от тях това е на хормонална основа, а всеки килограм, качен по този начин е изключително труден за сваляне. Мнозина от тях се подлагат на драстични диети, които могат да провокират множество заболявания впоследствие. А резултат така и не постигат или успяват да свалят нещо минимално от теглото си.

Ако и вие сте от тях и се нуждаете от ефективен начин за борба с наднорменото тегло, имате нужда от персонална фитнес програма, каквато може да ви предложи екипа на FIT LIFE. Това са професионалисти, които се занимават с различни видове спорт и благодарение на съвместните им усилия успяват да изготвят ефективни тренировъчни режими за всеки човек, в зависимост от неговите цели. Можете да се запознаете с тези прекрасни хора, като разгледате сайта hranitelenrejim.bg. Там ви очаква не само този прекрасен екип, но и множеството доволни клиенти, които вече са постигнали своите резултати.

Какво е необходимо да направите, за да получите своя тренировъчен режим?
• Да попълните формата с въпроси, която ще ви бъде изпратена. Вашите отговори ще помогнат на инструкторите да разберат от какви упражнения се нуждаете, за да постигнете добри резултати.
• След получаване на тренировъчния режим, да го спазвате стриктно.
• След изминаване на 4-седмичен период от започване на режима да върнете обратна връзка към екипа с информация за постигнатите от вас резултати. Ако те са неудовлетворителни или пък прекалено бързи, при желание от ваша страна, режимът може да бъде коригиран.

Наред с всичко това, екипът ще ви препоръча и подходящите хранителни добавки, които да подпомогнат постигането на вашата цел. Сертифицираните професионалисти ще бъдат неотлъчно до вас със своите съвети и ще ви помогнат да постигнете тялото, за което мечтаете.