Разликата между велосипед и планински велосипед

Карате велосипед от години? Станали сте добър колоездач и ви е омръзнало да карате по велоалеи и в градски условия? Търсите нови преживявания и емоции? Тогава точно за вас е планинският велосипед от магазинвелосипеди.com.
велосипедите за планина са подсилени и с различен грайфер на гумите, за да ви позволяват да карате по неравни и пресечени терени в планината.В повечето случаи са по-скъпи от градските велосипеди, но не и ако заложите на евтин и професионален онлайн магазин като магазинвелосипеди. На страницата на магазина можете да избирате от над 800 модела велосипеди-детски, планински, пистови, градски, за дами. Специалистите от магазинвелосипеди.com са се посветили на идеята да запалят колкото се може повече млади хора по спорта. Ето защо в короната на колекцията им е детски планински велосипед Sprint Casper 24, пригоден за деца от седем до осемнадесет години.
Разликата между велосипед и планински велосипед
Този модел планински велосипед е промоционален, което го прави най-евтината алтернатива на иначе по-скъпата марка Sprint, . Ето и характеристиките на велосипеда:

Cтoмaнeнa paмĸa САЅРЕR 24″х11.
Aлyминиeви V-ВRАКЕ cпиpaчĸи.
Beлoтeĸ 18 cĸopocти.
Зaдният oбтeгaч caмo e ЅНІМАNО.
Aлyминиeви eднocтeнни шини 24″- NRG.
Aĸcecoapи нa Kacпъp 24:
Звънeц, cтъпeнĸa, peфлeĸтopи

Колоездачите, които се спират на планински бегач/велосипед, трябва да са наясно със следните характеристики на този тип велосипеди. На първо място предавателният обхват позволява развиването, както на по-голяма скорост, така и на средна скорост, когато терена е по-скалист и го изисква.
Планинският велосипед може да се използва и за каране във градска среда, въпреки че е по-бавен на асфалт,заради спецификата на гумите си. Но, от друга страна, е по-сигурен в натоварения градски трафик, a тенденцията сочи, че все повече колоездачи си купуват планински велосипеди заради непригодените за каране улици, дупки и неравности.
Така с един планински велосипед можете да се придвижвате в градски условия, а уикендът да прекарате в планината сам или в приятна компания. Като можете да бъдете сигурни, че до себе си имате функционално средство за придвижване- планинския велосипед.