3 начина за ефективно премахване на целулит с доказан ефект

3 начина за ефективно премахване на целулит с доказан ефект

Да се преборите с досадния целулит, който ви кара да се чувствате непривлекателни и с ниско самочувствие е наистина сложа задача. Изисква се търпение, постоянство и правилната грижа. Ще ви предложим 3 начина за ефективно премахване на целулит, които може да пробвате още сега, защото са с доказан ефект.

хапчета за премахване на целулит

Апаратни процедури

Апаратните процедури за справяне с портокаловата кожа са ефективен начин на се отървете от целулита. Изисква се постоянство, днес вече има страхотни апарати, които наистина вършат чудеса, но трябва да отделите нужното време на този ритуал. Освен това трябва да сте наясно, че обикновено ще се нуждаете от няколко последователни процедури, чиято единична цена не е особено ниска.

Антицелулитни масажи

Антицелулитните масажи са друг известен и ефективен способ за премахване на целулит от задната част на бедрата и седалището. За тях също ще изисква поредица от такива практики, както и да си отделите нужното време. Ефективни са, но трябва да сте наясно, че обикновено са доста болезнени и често причиняват странични ефекти като синини и подувания на отделни области.

Хапчета против целулит

Друго средство в борбата с портокаловата кожа са хранителните добавки под формата на хапчета. Таблетките SkinSculpt например на бранда MyProtein са напълно натурални и естествени таблетки в борбата с портокаловата кожа, няма да имате никакви проблеми и странични ефекти. SkinSculpt съдържа ензима SuperOxide Dismutase, за ĸoйтo е ĸлиничнo и научно доказано, че ефикасно справя с образуването на целулит. В комбинация с хиалуроновата киселина, витамин C и холин в състава на продукта, резултатът е повече от впечатляващ. Хиалуроновата киселина е отговорна за еластичността на кожата, а Витамин Ц е отличен антиоксидант и се бори с оксидативния стрес в тялото.

Поръчайте си още сега на цена от 40 лева за 60 таблетки и сами се уверете в невероятните резултати, които ще имате само след месец редов прием.